Tekster

Om numrene på albummet ”In My Mind”

 

  1. No Ordinary Day

En sang skrevet om hvordan få dage der er ens. Nogle dage har man god tid, mens andre dage er præget af stress og jag og også om hvor svært det kan være at komme tilbage på sporet hvis man først har fået en gal start.

 

  1. Redwinged Blackbird.

Sangen er skrevet om det frie og uforpligtende liv. Inspirationen er hentet fra den sjældne canadiske fugl ”Redwinged Blackbird” der insisterer på at leve sit eget liv omkring Niagra Falls, helt ubemærket af de mange turister der besøger stedet.

 

  1. Sitting By The Window

Et tekstunivers i den mere alvorlige ende, hvor sangen handler om de tanker der går gennem en, når en nær ven bliver offer for kræften.

Hvor hurtigt livet kan gå, hvor lidt man nogle gange kan gøre og hvor vigtigt der er at være til stede.

 

  1. Okay

En sang om det nødvendige i at have de rigtige folk omkring sig når et forhold ender, livet bliver alvorligt og det vigtige er her at blive bekræftet i stadig at være okay.

 

  1. The Difference

En sang om det særprægede i at den samme oplevelse kan have 2 helt forskellige udtryk. Inspirationen er hentet fra en koncertoplevelse hvor vennerne og jeg havde en fest og blot få meter væk var et kærestepar startet op på et skænderi.

 

  1. What If

En sang om de spørgsmål i livet vi alle gerne vil finde svaret på og hvad der ville ske hvis nu bare …

 

  1. Your Mind

Tankerne er den stærkeste kraft på godt og på ondt. Der er vigtigt at behandle det positive som det negative og ikke at lade tankerne fylde sindet op. At få renset ud og starte på en frisk er vigtigt og netop hvad sangen handler om.

 

  1. Show You

En historie om en usikker pige med psykiske udfordringer som ballancerer på kanten mellem det hårde miljø og den fornuftige vej og håbet om hun vælger det rigtige og ikke går linen ud.

 

  1. Never Never

En drømmende og filosoferende sang, der er skrevet til min kæreste og store støtte. Planeter og stjerner har altid været forbundet med en vis mystik og det siges at der findes en anden planet som jorden. Hvis det er tilfældet ville jeg træffe de samme valg langt hen af vejen, og sikre at jeg var hvor jeg er nu.

 

  1. My Side

Sangen handler om en svær opvækst der ofte efterlader to helt forskellige sider af den samme sag og om de svigt der indhenter en i det voksne liv. En historie om at familielivet ikke altid er smukt og trygt og om et budskab der har været langt tid undervejs.