Om Albummet

Succes med 1. single i radioen.

Den første single ”No Ordinary Day” har allerede gået sin sejrsgang på diverse radiostationer hvor flere har puttet den i rotation og ikke mindst er det, at Danmarks Radios kanal P4 har taget sangen ind i deres platforme og spillet den. Derudover er nummeret blevet spillet flittigt på nettet og den tilhørende video set på youtube.

 

Live i studiet

Hele albummet er indspillet i et af landets bedste studier – Lundgaard studios –  med nogle af musikbranchens stærkeste folk hvor der er kræset om vellyden på sangene og produktionen. Resultatet fornægter sig ikke!

Indspilningerne er foregået live I studiet, for at give lytteren den mest autentiske og nærværende oplevelse og få fornemmelsen af at være til stede i nuet og fordybe sig I de til tider følsomme og personlige tekster.

 

Stærke musikere står bag  

Blandt de udøvende musikkere på albummet udover Anders Gantriis på vokal, kan man nyde musikkere som Anders Lampe(Guitar), Morten Maltesen(Bas), Peter Bødker(Keys), Frank Thøgersen(Trommer) og Wenche Hartmann.(Kor) der bla har stået bag kunstnere som Bamses Venner, Stig Rossen, PS 12, Poul Krebs, Peter Belli, Shaky Ground og Ester Brohus med flere.

 

Anmeldelser

Læs anmeldelsen fra GF Rock af In My Mind her